Ремонт и изграждане на нови Покриви – Без почивен ден – Ремонтиране на всички видове покривни конструкции, Полагане на всякакъв вид Хидроизолационни системи в София и страната, Покриви София.

Изграждане на покриви в град София Изграждане на нови покриви, ремонт на покриви, поставяне на битумни керемиди, полагане на хидроизолация, изграждане на дървени конструкции, монтаж на американски без шевни улуци и водосточни тръби, надстройка на тавански стаи, всякакъв вид тенекеджийски услуги.
Качествено изграждане на покриви. От здравината и функционалността на покрива, зависи запазването на цялата сграда. Той я предпазва от влиянията на околната среда. Без него, всеки дом би започнал да се руши под въздействието на дъждове, снегове, градушки, силни ветрове, урагани и дори от слънчевите лъчи. Изграждане на покриви в София. Ние сме „Покривни услуги лазаров“ и се занимаваме с ремонти на покриви от 2008 година насам. Изграждаме всякакви видове покриви, независимо от  тяхната конструкция. Работим с висококачествени материали и използваме професионални машини, и най-добрите инструменти. Екипът ни се състои от хора с професионален опит и сме свършили повече от 300 обекта в цялата страна. Основните дейности, които извършваме са изграждане на нови покриви, ремонт на покриви, поставяне на битумни керемиди, полагане на хидроизолация, изграждане на дървени конструкции, монтаж на американски без шевни улуци и водосточни тръби, надстройка на тавански стаи, всякакъв вид тенекеджийски услуги. Изберете „Голд Строй“ за изграждане на покрив в град София. Защото използваме висококачествени машини и инструменти, за да може покривът Ви да има максимално дълъг живот. Защото работим бързо, коректно и на най-добри цени. И понеже държим да дадем на клиентите си дълги години уют и комфорт, гарантираме за извършените услуги, като гаранцията е от 5 до 15 години! Възползвайте се от ремонт на покрива си в град София. Правим всякакви видове покриви и покривни конструкции. Поставяме качествена хидроизолация, която ще предпазва жилището Ви в град София от неприятните влага, мухъл и плесен. Нареждаме керемидите на Вашия покрив, за да предотвратим протичането, прогниването и разрушаването на носещата конструкция. Реставрираме стари сгради и къщи, и ги превръщаме в уютни и приятни места за живеене. Работим със съвременни материали и следим последните модели и тенденции в областта. И разбира се, предлагаме най-добрите цени! Ако сте от град София и имате нужда от изграждане на покрив, можете да се свържете с нас още сега. Ако имате нужда от изграждане на нов покрив, от ремонт на покрив, от поставяне на хидроизолация или от някаква тенекеджийска услуга, ние сме готови да Ви помогнем. Ние ценим времето и парите Ви. Затова гарантираме с името си за всеки изпълнен проект, а за да бъдете още по-спокойни, даваме и от 5 до 15 години гаранция за всяка извършена услуга. За оглед на обект, за уточнения или консултации, и за всякакви въпроси свързани с работата ни, можете да ни откриете (контакти).
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За всякакви въпроси и запитвания, моля свържете се с нас

Нашият екип от професионалисти ще Ви предложи най-доброто и изгодно решение за ремонт на Вашия покрив.