1. Изграждане на нов Покрив

В същото време средният собственик на жилище би било добре да разбере нещо за монтажа и поддръжката на покрива. В крайна сметка домът е изключително важна инвестиция – а покривът е изключително важен компонент на дома. Повечето собственици на жилища се оказват изненадани, когато нещо се обърка с покрива. Да бъдеш в тази позиция, без да знаеш как се монтира или поддържа покрив, също никога не е идеално.

3.

Ако приемем всички тези неща, нашата покривна конструкция ще включва четири общи категории. Ще има много задачи във всяка от тези категории, но познаването на тези четири стъпки ще извърви дълъг път към подобряване на разбирането ни за покрива.

5. Обшивка

Това е първият плътен слой покривен материал, прикрепен към рамката на покрива. Обвивката най-често се състои от дървена ламперия, изрязана прецизно и внимателно прикрепена към фермите на рамката на вашия покрив.

2. Процесът на монтаж на покрива

Да приемем, че материалите и другите структурни промени вече са уредени и преминаваме директно към процеса на изграждане на покрива. Нека приемем също, че изграждаме двускатен покрив, за разлика от „плосък“ или друг тип покрив. Двускатният покрив е най-разпространеният и популярен дизайн в България и изглежда като обърната буква V.

4. Конструкция

Това е действителната Конструкция на покрива, която се издига, когато къщата е построена или е преустроена за съществуващ дом. Най-елементарната първа стъпка към изграждането на покрив е поставянето на Конструкция и ако това не е направено правилно, възниква цял набор от бъдещи проблеми.

6. Монтиране на покривното покритие

Външният слой на покрива, състоящ се от керемиди, е известен като покривно покритие. Това е вашата първа линия на защита срещу вятър, дъжд и други елементи. Съществува определена логика и система за правилно инсталиране на керемиди и много майстори на покриви „направи си сам“ се натъкват на проблеми по време на този етап.

Изграждане на нови покриви

Имате ли проблем с покрива си? Има ли теч, пукнато или повредено по някакъв начин? Нека се погрижим за това! Нашите услуги за ремонт на покриви осигуряват бързи решения и трайни резултати, без да нарушават ежедневието ви. С над 15 години опит в индустрията, ние гарантираме безопасно, надеждно и рентабилно решение, което ще поддържа вашия покрив в отлично състояние за години напред. Защо да вярвате на някой друг, когато можете да се доверите на експертите? Свържете се с нас днес за безплатна консултация

Scroll to Top
Връзка с нас!