КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

УСЛУГИ

РЕМОНТ И ИЗГРАЖДАНЕ НА ПОКРИВИ

Покривът играе важна роля в защитата на вашия дом от атмосферните влияния. Дори ако сте избрали най-добрите материали или сте работили с реномиран изпълнител по време на монтажа, няколко фактора могат да направят ремонта на покрива необходимост. Въпреки че най-добрите жилищни покриви могат да издържат десетилетия, все някога ще се наложи ремонт или нов покрив. Свържете се с нас, за да разберем какво е необходимо да се направи.

ПОЛАГАНЕ НА ХИДРОИЗОЛАЦИЯ

Вашият покрив с хидроизолация може да издържи дълги години в зависимост от качеството на материалите. Въпреки това, може да се наложи да положите нова хидроизолация в някакъв момент поради старост, обикновено износване и разкъсване или  щети от буря. Свържете се с професионалистите от ПОКРИВНИ УСЛУГИ ЛАЗАРОВ, които ще прегледат покрива и ще дадат подходящи препоръки.

ТЕНЕКЕДЖИЙСКИ УСЛУГИ - РЕМОНТ И ПОДМЯНА НА УЛУЦИ

Когато става въпрос за монтаж на улуци и надстройки на водосточни тръби, ще искате да работите с професионален екип. Искате да сте сигурни, че получавате най-доброто качество и цена на пазара. Нашият професионален екип ПОКРИВНИ УСЛУГИ ЛАЗАРОВ помага на клиенти из цяла България да поправят и сменят улуците си в идеалния момент. Ние съчетаваме нуждите и бюджета на вашия дом с идеално решение, което ще продължи по-дълго.

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД И ОФЕРТА

Свържете се с нас

Знаем, че имате голям избор, когато търсите изпълнител за покриви. Разбира се, едно от тях е ценообразуването. При ваше искане ние ще дойдем  до вашия дом или бизнес, за да огледаме бъдещия ремонт или изграждане. Ние ще проучим задълбочено работната площадка, за да определим най-ефективните методи за изпълнение на задачата и да предоставим оферта на разходите, включително материали и труд.

Scroll to Top
Връзка с нас!