...

Ремонт на покриви БЛАГОЕВГРАД

Ремонт и изграждане на нови Покриви в Благоевград – Без почивен ден – Ремонтиране на всички видове покривни конструкции,
Полагане на всякакъв вид Хидроизолационни системи в Благоевград и страната, Покриви Благоевград.

Пренареждане на керемиди в град Благоевград.

Пренареждане на керемиди, полагане на хидроизолация, изграждане на дървени конструкции, ремонт на покриви, създаване на нови покриви, монтаж на американски без шевни улуци и водосточни тръби, надстройка на тавански стаи, всякакъв вид тенекеджийски услуги.

Защо трябва да бъдат пренаредени керемидите на покрива?

Желателно е, пренареждането на керемидите да се прави на всеки 10 – 15 години. Самото пренареждане на керемиди представлява процес, при който се подменят счупените и пропукани керемиди, заменя се старата хидроизолационна мошама с нова и след това се подмазват капаците. Най-разпространеният вид ремонт на покрива е пренареждането на керемиди. Той се прави периодично, за да се предотврати протичането на покрива и прогниването на носещата конструкция.

Вече и в град Благоевград.

Ние сме „ПОКРИВНИ УСЛУГИ ЛАЗАРОВ“ и се занимаваме с ремонти на покриви от 2008 година насам. Вече работим и в град Благоевград, и предлагаме качествено и бързо пренареждане на керемидите на покрива Ви. Екипът ни се състои от хора с професионален опит и сме

 

свършили и повече от 300 обекта в цялата страна.

Основните дейности, които извършваме са пренареждане на керемиди, полагане на хидроизолация, изграждане на дървени конструкции, ремонт на покриви, създаване на нови покриви, монтаж на американски без шевни улуци и водосточни тръби, надстройка на тавански стаи, всякакъв вид тенекеджийски услуги.

 

Възползвайте се от ремонт на покрива си в град Благоевград.

Scroll to Top
Връзка с нас! Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.